Multitel henkilönostimet
hybridi henkilönostin

MULTITEL MTE 230 HYBRIDI – AB KORTILLA AJETTAVA

      • Työkorkeus 23m
      • Sivu-ulottuma 15m
      • Korikuorma max 250kg

Jo pitkään on varmana kevään merkkinä pidetty (muuttolintujen, ja leskenlehtien lisäksi) erilaisten puominostimien ilmestymistä katukuvaamme. Tänä keväänä on laitebongareille luvassa uutta, sillä ensimmäiset Hybekon edustuksessa olevat Multitel henkilönostimet saapuvat rikastuttamaan Suomen luontoa.

Rikastuttamisella tarkoitamme helppoa siirtelyä, sekä hybridi, tai täyssähkömallien tuomaa minimaalista hiilijalanjälkeä ja äänettömyyttä.  Mikäli haluat kokea ajoneuvoalustaisen nostimen helpon siirtämisen paikasta toiseen B-kortilla, nopean pystytyksen automaattisen stabilointijärjestelmän avulla, tai hiljaisen työskentelyn hybridi moodilla asutuksen tai herkän luonnon keskellä.

Ota yhteyttä myyntitiimimme niin kerromme lisää, ja järjestämme demotilaisuuden niin halutessanne.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *