Laadukkaat ja kestävät nostopöydät

Hybeko Oy toimii Genie henkilönostimien ja Edmolift nostopöytien maahantuojana. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat Multitel autoalustaiset henkilönostimet sekä MSA Latchways putoamissuojaimet. Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman, osaavan monimerkkihuollon sekä toimivat varaosapalvelut.

Edmoliftin tuotevalikoimaan kuuluu laaja kirjo turvallisuutta, tehokkuutta ja ergonometriaa parantavia ratkaisuja. Genien laajasta valikoimasta löytyy henkilönostimet ja materiaalinostimet kaikkiin tarpeisiin.

Nostopöydät tarjoavat tehoa ja turvallisuutta

Nostokapasiteetin maksimi on jopa 40 000 kg ja nostopöytiä on sekä kiinteitä että siirrettäviä. Nostopöytiin on saatavana runsaasti työtehoa lisääviä varusteita kuten erilaiset ohjausyksiköt, hälytys- ja varoitusvalot, suojakaiteita ja verkkoja, estotoimintoja, nostosilmukoita jne.

Nostopöytien käyttökohteita ovat teollisuuden erilaiset tarpeet, varastot ja sisälogistiikan kohteet, tuotantolinjat, pakkaus- ja lähetyspisteet, kaupan ja keräilyn kohteet, korjaamot, lastauslaiturit, asennustyöpisteet sekä yleisesti kohteet joissa käsitellään materiaaleja tai kappaletavaroita.

Yksisaksiset nostopöydät tarjoavat tehokkaita ja monipuolisia ratkaisuja erilaisiin nostotarpeisiin. Suunniteltu kestämään ja suorittamaan vaativia tehtäviä, raskaita kuormia ja kovaa rasitusta, Yksisaksiset nostopöydät ovat luotettavia ja turvallisia. Nostopöytä mahdollistaa työskentelyn eri korkeuksilla ja erilaisten esineiden käsittelyn vaivattomasti. Lisäksi nostopöydän käyttö voi parantaa työergonomiaa. Suorituskyky yhdistettyinä innovatiiviseen suunnitteluun tekee Edmoliftin yksisaksisista nostopöydistä luotettavan ja kestävän investoinnin liiketoimintaasi.

Meille jokaisen asiakkaan tyytyväisyys tuotteisiimme ja palveluumme on ensi sijalla ja me panostamme laatuun, hintaan, toimitusvarmuuteen ja luotettavuuteen. Huoltopuolella tarjoamme osaamista ja käytämme vain alkuperäisiä varaosia. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme löytääksesi juuri sinulle sopivat nostopöydät. Tehdään yhdessä työskentelystäsi sujuvampaa ja tehokkaampaa!

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa

Jarmo Koskinen

GSM: 040-5278116
e-mail:jarmo.koskinen@hybeko.fi

Yksisaksiset nostopöydät

Peräkkäissaksiset nostopöydät

Päällekkäissaksiset nostopöydät (kaksi/kolmisaksiset)

Matalarakenteiset saksipöydät

Lastausrampit

C-sarjan nostopöydät

Lavanostimet

Kallistuspöydät

Varsinostimet

Nostopöytävaunut

WP ONE kevytnostimet

Lisävarusteet