Yhdessä emoyhtiön Hybeko AS:n ja ruotsalaisen myös Hybekoon kuuluvan Liftexperten AB:n kanssa olemme saaneet edustukseemme merkittävät laadukkaat tuotelinjat – Multitel autoalustaiset ja spider tyyppiset henkilönostimet sekä Edmolift nostopöydät koko tuotekirjollaan.

Hybeko Oy jatkaa Genie henkilönostimien maahantuojana ja valtuutettuna huoltoedustajana sekä MSA Latchways putoamissuojainten maahantuojana.

Lue lisää alla olevasta linkistä

https://mailchi.mp/ffccaf70feba/edmolift-nostopydt-ja-multitel-autoalustaiset-sek-spiderit-mukaan-hybeko-oyn-tuotevalikoimaan

 

Kevät alkaa jo kolkutella – muista huoltaa koneesi ennen kesäkauden alkua !

 

 

Multitel henkilönostimet

Multitel ja Hybeko tiimit solmivat yhteistyön tammikuussa 2024.

Hybeko chief executive Espen Johannessen added: “We have been looking for a high quality truck mounted platform manufacturer for a long time and finally we have found a supplier that meets all our requirements. Multitel Pagliero is a great brand with good quality and exceptional aftermarket service. It will add great value to our customers and strengthen our product portfolio. We are really looking forward to making an impact in the Nordic region with the Multitel brand and Hybeko’s experience in the market.

 

 

Edmolift TRH-2000

Edmolift TRH-2000 – 2000kg ja nostoliike    600mm

Edmolift TLD-2000B

Kaksisaksinen – 2000kg ja 1600mm nostolla

 

Edmolift tuotevalikoima kattaa nostopöydät (saksinostimet), nostovaunut, kallistuspöydät, lavanostimet, lastausrampit sekä useita erilaisia tavarahissejä. Edmolift Ab täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja toimii Härnösundissa Ruotsissa viennin kohdentuessa maailmanlaajuisesti.

Edmolift tuotteet oval laajalti käytössä työturvallisuuden ja ergonomian parantamiseksi – samalla myös työn tuottavuus kohenee. Käyttökohteita on mm. teollisuudessa, varastoissa, konepajoilla, kappaletavaran käsittelyssä, kaupoissa – yleisesti kaikkialla missä nostetaan ja siirretään tavaroita.

 

 

Hybeko Oy on toiminut yli 30 vuotta Genie henkilönostimien maahantuojana ja Latchwaysin putoamissuojaintuotteiden edustajana. Meiltä saat kaikkiin tuotteisiimme osaavan jälkimarkkinapalvelun kattaen huollot, varaosat ja korjaukset sekä määräaikaistarkastukset. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää tupotteistamem ja palveluistamme.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *