NOSTETTA TYÖN TUOTTAVUUTEEN JA TURVALLISUUTEEN

Hybeko Oy on erikoistunut henkilönostin- ja putoamissuojausratkaisuihin. Yhtiö on palvellut asiakkaitaan Suomessa yli 25 vuoden ajan tarjoamalla ratkaisuja, jotka parantavat työn tuottavuutta ja turvallisuutta. Kuulumme Teknisen Kaupan Liittoon ja toimimme kaikilla tasoilla vastuullisesti, erityisarvojamme ovat turvallisuus ja teknologinen osaaminen.

Hybeko on Genie-henkilönostinten ainoa valtuutettu maahantuoja, kauttamme hankituissa koneissa on kattava valmistajan takuu. Olemme myös valtuutettu huoltopalvelujen tuottaja.

Hybekon palveluverkosto kattaa koko maan ja koostuu 14 nostinammattilaisesta, jotka toimivat viidellä paikkakunnalla ja 10 huoltopalveluautolla, lisäksi huoltopalveluverkostomme avulla pystymme palvelemaan myös etäisempiäkin asiakaskohteita.

Putoamissuojaimissa toimimme MSA Latchwaysin valtuutettuna maahantuojana valikoiman kattaessa niin vaaka- kuin pystyjärjestelmät, laadukkaat tarraimet ja valjaat sekä muut komponetit. Asiakaskuntamme kattaa teollisuuden, kiinteistöt, meriteollisuuden sekä lukuisat vaativat erikoistoimilalat.