Varastotilanteemme on kohta alkavan kesän kynnyksellä kehittynyt suotuisasti uuden omistajamme Hybeko As toimintamallin myötä. Hybeko AS omistaa myös ruotsalaisen Genie diilerin (Liftexperten AB) ja yhdessä omaamme varsin kattavan konepoolin. Katso tästä tarkemmin esimerkinluonteisesti muutaman pienemmän  Genie henkilönostimen leasingvuokran taso ja ota yhteyttä niin katsotaan asiaa tarkemmin.

Tässä esimerkkinä uutuusmalli  akkusaksi Genie GS-1932m ja  mastonostin GR-20, toki varastossa paljonmuitakin malleja kuten Gs-1432m, GS-3246, GS-2669DC, GS-4655 ja puomikoneita mm. Z-60DC (nivelupuominen akkukone) ja S-80J – kevyt 80 jalan suorapuominen jibillä varustettu, uusin Genie puomimalleista. Tule käymään Juvan Teollisuuskatu 11 ja koeajamaan ja tutustumaan koneisiin !

Katso esimerkit linkistä    https://mailchi.mp/4b989ceea2ee/kompaktit-mikroakkusakset-edullisesti-esimerkiksi-leasingilla-6053010

Tervetuloa koeajamaan ja tustustumaan eri Genie malleihinmalleihin !

PS: Varastossa myös muutama käytetty (mm. SKyJack SJ66T, SKyJack 51A, Snorkel 3008P ja SkyJack 3219 )