Saksinostimet, kuukulkijat ja muut henkilönostimet

Genien laaja tuotevalikoima sisältää yli 100 nostin- ja kurottajamallia pienistä sisätiloihin soveltuvista työtä helpottavista akkunostimista suuren ulottuvuuden (57 metrin työkorkeus) omaaviin puominostimiin.

Olemme teknisen tukkukaupan yritys ja maahantuomme johtavaa Genie henkilönostinmerkkiä ja toimimme myös valtuutettuna huoltoyrityksenä. Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman, osaavan tuen sekä monimerkkihuollon palvelut. Kattavasta valikoimastamme löytyy saksinostimet, kuukulkijat ja mastonostimet. Lisäksi meillä on laaja valikoima materiaalinostimia sekä putoamissuojainjärjestelmiä -toki myymme myös käytettyjä henkilönostimia. Ota yhteyttä, neuvomme mielellämme kaikissa henkilönostimia koskevissa kysymyksissä, erityisen osaavia olemme huolloissa ja vaikeammissa korjaustoimenpiteissä, myös määräaikaistarkastukset ovat oleellinen osa palvelutarjontaamme.

Henkilönostimen valinta kannattaa tehdä asiantuntijan avulla

Olipa etsinnässä saksinostin, kuukulkija tai muu henkilönostin, meiltä löytyy varmasti sopiva malli niin rakennustyömaalle, varastoon, tuotantotilaan, tunneliin, vuoristoon tai teollisuustilaan. Henkilönostinta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että valitsee sopivan kokoisen nostimen ja mieluummin kokoluokkaa suuremman nostimen, mitä työ vaatii. Meiltä saat myös varaosat, käyttöopastuksen, tarkistukset sekä asiantuntevan ja laadukkaan määräaikaishuollot ja määräaikaistarkistukset henkilönostimille. Meiltä saat nopean ja luotettavan toimituksen!

Akkukäyttöinen ja dieselkäyttöinen saksinostin

Valikoimaamme kuuluvat sekä akkukäyttöiset että dieselkäyttöiset saksinostimet. Valikoimassamme on Genie-saksinostimet, joista löytyy useita eri malleja erilaisiin tarpeisiin. Akkukäyttöisten nostimen työskentelykorkeudet ovat 6,30 m – 15,95 m ja nostokyky 227 kg – 680 kg. Dieselkäyttöisten nostimien työskentelykorkeudet ovat 9,70 m – 19,95 m ja nostokyky 363 kg – 1134 kg.

Suorapuominen ja nivelpuominen kuukulkija

Valikoimaamme kuuluvat sekä suorapuomiset että nivelpuomiset kuukulkijat. Nivelpuominen kuukulkija voi olla dieselkäyttöinen, akkukäyttöinen tai hybridi. Suorapuomisten kuukulkijoiden työkorkeudet ovat 15,56 m – 58,86 m ja nostokyvyltään ne ovat 300 kg – 454 kg. Nivelpuomisten kuukulkijoiden työkorkeus vaihtelee 11,14 m – 43,15 m ja nostokyvyltään ne ovat 200 – 454 kg.

AKKUKÄYTTÖISET SAKSINOSTIMET

DIESELKÄYTTÖISET SAKSINOSTIMET

SUORAPUOMISET KUUKULKIJAT

NIVELPUOMISET KUUKULKIJAT

NIVELPUOMISET AKKUKUUKULKIJAT

NIVELPUOMISET HYBRIDIKUUKULKIJAT

MASTONOSTIN

MATERIAALINOSTIMET

KEVYET MASTONOSTIMET TUKIJALOILLA